Θήκες Ρούχων

Λίγα λόγια για το non woven.....

Το προϊόν non woven είναι υλικό μη υφασμένο παράγωγο του πολυπροπυλενίου ή του πολυεστέρα. Για τα είδη συσκευασίας χρησιμοποιούμε το non woven πολυπροπυλενίου.

Τα non woven χωρίζονται ανάλογα με το βάρος τους σε διάφορες κατηγορίες. Εμείς χρησιμοποιούμε αυτά που έχουν βάρος 70γρ. και 100γρ.(βάρος ανά τ.μ.)

Υλικό εύκολο στη παραγωγή της πρώτης ύλης και σε πολύ προσιτές τιμές. Κύριο χαρακτηριστικό του η φιλικότητά του προς το περιβάλλον αφού ο χρόνος διάσπασής του είναι πολύ σύντομος . Ιδανική λύση για την συσκευασία σας και την διαφήμισή σας.

Λίγα λόγια για τις τσάντες.....

Κύριο χαρακτηριστικό της κατηγορίας αυτών των τσαντών είναι το χαμηλό κόστος και η επαναληψημότητα χρήσης τους. Είναι απλές χωρίς κάποιο πάτο ή πιέτα, ιδανικές για μικρές συσκευασίες. Αντοχή στον χρόνο, μια τσάντα υφασμάτινη, ξεχωριστή από της συνηθισμένες. Δώστε δύναμη στην διαφημιστική σας καμπάνια με μια τσάντα που χρησιμοποιείτε ξανά κ ξανά.

Η εταιρεία “Γκούμα Design” ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα το 1993 με την Κατασκευή Τσαντών από Υφασμα για τις ανάγκες των καταστημάτων, με αφετηρία την πόλη της Θεσσαλονίκης.

Το 1997 επεκτείνουμε τις δραστηριότητές μας και στους γύρω Νομούς. Πλέον η εταιρεία έχει καθετοποιήσει τη παραγωγή της. Με προσωπικό άνω των 27 ατόμων αρχίζει την κατασκευή τσαντών από ύφασμα, βαμβάκι και πολυεστερικών πανιών.

Διαφημιστικές τσάντες, Υφασμάτινες τσάντες, Βαμβακερές τσάντες, Πάνινες τσάντες, Θήκες Κοστουμιών, Κοστουμοθήκες, Θήκες Παλτών, Θήκες Νυφικού από βαμβάκι, non woven, cotton, polyester, yute, λινάτσα είναι στην πρώτη γραμμή παραγωγής. 

Νεσεσέρ Βαμβακερά, Νεσεσέρ Υφασμάτινα, Νεσεσέρ Διαφημιστικά, Νεσεσέρ για Μαγιό, Νεσεσέρ Παραλίας, Νεσεσέρ Καλλυντικών υφασμάτινα - διαφανές εντάσσονται και αυτά στην γκάμα των προϊόντων μας.

Το 1999 ξεκινάμε την παραγωγή σε Πουγκιά - Σακίδια.

Πουγκιά Διαφημιστικά, Πουγκιά Συσκευασίας, Πουγκιά Υφασμάτινα, Πουγκιά Λινάτσα, Πουγκιά για κάθε χρήση βάση των διαστάσεων που θέλει ο πελάτης.

Γραφτείτε στη λίστα επικοινωνίας μας!