ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2018

Στην κατηγορία αυτή θα δείτε δώρα για τα Χριστούγεννα.

ΔΕΙΤΕ ή ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ

XMAS 2018

Λίγα λόγια για εμάς...

Η εταιρεία “Γκούμα Design” ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα το 1993με την Κατασκευή Τσαντών από Υφασμα για τις ανάγκες των καταστημάτων, με αφετηρία την πόλη της Θεσσαλονίκης.

Το 1997 επεκτείνουμε τις δραστηριότητές μας και στους γύρω Νομούς. Πλέον η εταιρεία έχει καθετοποιήσει τη παραγωγή της. Με προσωπικό άνω των 27 ατόμων αρχίζει την κατασκευή τσαντών από ύφασμα, βαμβάκι και πολυεστερικών πανιών.

Διαφημιστικές τσάντες, Υφασμάτινες τσάντες, Βαμβακερές τσάντες, Πάνινες τσάντες, Non Woven τσάντες, Τσάντες Jude, Θήκες Κουστουμιών, Κουστουμοθήκες, Θήκες Παλτών, Θήκες Νυφικού από βαμβάκι, non woven, cotton, polyester, yute, λινάτσα είναι στην πρώτη γραμμή παραγωγής.

Νεσεσέρ Βαμβακερά, Νεσεσέρ Υφασμάτινα, Νεσεσέρ Διαφημιστικά, Νεσεσέρ για Μαγιό, Νεσεσέρ Παραλίας, Νεσεσέρ Καλλυντικών υφασμάτινα - διαφανές εντάσσονται και αυτά στην γκάμα των προϊόντων μας.

Το 1999 ξεκινάμε την παραγωγή σε Πουγκιά - Σακίδια.

Πουγκιά Διαφημιστικά, Πουγκιά Συσκευασίας, Πουγκιά Υφασμάτινα, Πουγκιά Λινάτσα, Πουγκιά για κάθε χρήση βάση των διαστάσεων που θέλει ο πελάτης.

Το 2001 είναι σταθμός για εμάς αφού προχωράμε και στην εισαγωγή ειδών από τρίτες χώρες. Πλέον με δικά μας μέσα, με δικές μας πρώτες ύλες και προϊόντα είμαστε δίπλα σας για να στηρίξουμε κάθε σας ανάγκη που αφορά την συσκευασία και την διαφήμιση των προϊόντων σας. Μπαίνουμε δυναμικά και στη κατασκευή Τσαντών για Συνέδρια, Εκθέσεις, Φροντιστήρια. Πλέον εκτυπώνουμε τα πάντα με δίκα μας μέσα. Εκτυπώσεις μονοχρωμίας, πολυχρωμίας, Ofset, μεταξωτυπίας, ψηφιακές είναι πλέον μέσα στις δυνατότητες μας. 

Το 2013 η εταιρεία μπαίνει και στα διαφημιστικά δώρα. Σε συνεργασία με οίκους του εξωτερικού εισάγουμε μια μεγάλη γκάμα απο επιχειρηματικά δώρα όπως στυλό, μολύβι, μπλουζάκια, καπέλα, usb και πολλά άλλα αντικείμενα που θα τα βρείτε στους καταλόγους μας στο site

Γραφτείτε στη λίστα επικοινωνίας μας!