ΝΕΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΑΖΙ. 61 ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 300 ΝΕΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ή ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ

USB-ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Στην κατηγορία αυτή θα δείτε προϊόντα τεχνολογίας, όπως TOUCH PEN, POWER BANKS, USB, ΘΗΚΕΣ ΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ, ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ, ΡΟΛΟΓΙΑ και πολλά άλλα.

ΔΕΙΤΕ ή ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ  

ΣΤΥΛΟ - ΜΟΛΥΒΙ

Στην κατηγορία αυτή θα δείτε ΣΤΥΛΟΥΣ-ΜΟΛΥΒΙΑ και θήκες αυτών σε πολλή μεγάλη ποικιλία.


ΔΕΙΤΕ ή ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ

ΓΡΑΦΕΙΟ

Στην κατηγορία αυτή θα δείτε πολλά και χρήσιμα αντικείμενα για το γραφείο και το φροντιστήριο όπως ΜΠΛΟΚ σημειώσεων, ΑΤΖΕΝΤΕΣ-ημερολόγια, MOUSE PAD, ΘΗΚΕΣ για iPod, πολλές και διάφορες ΤΣΑΝΤΕΣ μεταφοράς εγγράφων-αντικειμένων, ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡΑΚΙΑ, ΧΑΡΑΚΕΣ και πολλά άλλα χρηστικά αντικείμενα.

ΔΕΙΤΕ ή ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ

ΤΑΞΙΔΙ κ ΧΟΜΠΥ

Στην κατηγορία αυτή θα δείτε ΤΣΑΝΤΕΣ που αφορούν το ΤΑΞΙΔΙ, τον ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ, χρηστικά αντικείμενα όπως, ΙΜΑΝΤΕΣ ΛΑΙΜΟΥ, ΚΑΡΤΕΛΑΚΙΑ, ΘΗΚΕΣ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΩΝ, και πολλά άλλα μικροαντικείμενα που χρειαζόμαστε είτε στο ταξίδι μας, είτε στα χόμπι μας.

ΔΕΙΤΕ ή ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ

Στην κατηγορία αυτή θα δείτε προιόντα που αφορούν το καλοκαίρι και την θάλασσα. ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ, ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ, ΒΕΝΤΑΛΙΕΣ, ΝΕΣΕΣΕΡ, ΤΣΑΝΤΕΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ κ ΙΣΟΘΕΡΜΙΚΕΣ, πολλά αντικείμενα ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ στην θάλασσα είναι μερικά απο αυτά που θα δείτε στον κατάλογο μας.

ΔΕΙΤΕ ή ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ

ΟΜΠΡΕΛΕΣ κ ΧΕΙΜΩΝΑΣ

Στην κατηγορία αυτή θα δείτε προιόντα που αφορούν τον χειμώνα γενικότερα. ΟΜΠΡΕΛΕΣ, ΓΑΝΤΙΑ, ΣΚΟΥΦΙΑ, ΚΑΣΚΟΛ, ΑΔΙΑΒΡΟΧΑ, ΜΠΟΥΦΑΝ κ ΤΖΑΚΕΤ, είναι μερικά απο αυτά που θα δείτε στον κατάλογο μας.

ΔΕΙΤΕ ή ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ

ΠΑΙΔΙ

Στην κατηγορία αυτή θα δείτε πολλά και διάφορα αντικείμενα για τους μικρούς μας φίλους. ΚΥΡΟΜΠΟΓΙΕΣ, ΜΟΛΥΒΙΑ, ΚΑΣΕΤΙΝΕΣ, ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΥΣ, ΜΠΛΟΚ, ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΣΑΚΟΥΣΤΣΑΝΤΕΣ και πολλά άλλα θα βρείτε στον καταλογο μας.

ΔΕΙΤΕ ή ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ

ΔΩΡΑ

Στην κατηγορία αυτή θα δείτε πολλά και διάφορα προιόντα που έχουν σχέση με την καθημερινότητα μας. ΠΟΡΤΟΦΟΛΑΚΙΑ, ΝΕΣΕΣΕΡ, ΘΗΚΕΣ ΚΑΡΤΩΝ, ΜΠΡΕΛΟΚ, ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ,  και πολλά άλλα μικροαντικείμενα καθημερινής χρήσης.

ΔΕΙΤΕ ή ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ

ΓΥΝΑΙΚΑ

Στην κατηγορία αυτή θα δείτε πολλά και διάφορα προιόντα που έχουν σχέση με την γυναίκα. ΒΡΑΧΙΟΛΙΑ, ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ, ΝΕΣΕΣΕΡ, ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ-ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ, ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙΑ, ΧΤΕΝΕΣ, ΣΕΤ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ-ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ, ΤΣΑΝΤΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ, ΜΑΝΤΗΛΙΑ, είναι μερικά απο τα πολλά είδη που θα δείτε στον κατάλογο μας.

ΔΕΙΤΕ ή ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ

Στην κατηγορία αυτή θα δείτε προιόντα που αφορούν την προσωπική φροντίδα μας όπως, ΜΑΝΤΗΛΑΚΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ, ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΜΑΣΑΖ, ΘΗΚΕΣ ΧΑΠΙΩΝ, ΣΕΤ Α ΒΟΗΘΕΙΩΝ, ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΕΣ, και πολλά άλλα.

ΔΕΙΤΕ ή ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ

ΣΠΙΤΙ κ ΔΙΑΚΟΣΜΙΣΗ

Στην κατηγορία αυτή θα δείτε προιόντα που αφορούν το σπίτι και την διακοσμίση αυτού, καθώς και εποχιακά προιόντα για την περίοδο των χριστουγέννων. ΚΟΥΠΕΣ, ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΠΟΤΗΡΙΑ, ΘΕΡΜΟΣ, ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΟΥΖΙΝΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ, ΔΙΑΚΟΣΜΙΣΗΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ, και πολλά ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΑ ΔΩΡΑ  είναι μερικά απο τα προιόντα που θα δείτε στον καταλογό μας.

ΔΕΙΤΕ ή ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ

Διαφημιστικά Δώρα

Η αναγνωσιμότητα του εμπορικού σήματος, των προϊόντων και των υπηρεσιών κάθε επιχείρησης είναι απαραίτητη για την διατήρηση και ενίσχυση της θέσης της στην αγορά. Αυτό ακριβώς επιτυγχάνουν τα διαφημιστικά δώρα καθώς προωθούν και διαφημίζουν την εταιρεία σας καθώς οι άνθρωποι τα χρησιμοποιούν.

Μάλιστα, σύμφωνα με έρευνες, τα διαφημιστικά δώρα εμφανίζονται να είναι πιο αποτελεσματικά και οικονομικός τρόπος διαφήμισης από τη διαφήμιση στο ράδιο, την τηλεόραση, τις εφημερίδες και τα περιοδικά. Συγκεκριμένα,

- Το 84% των ανθρώπων που παίρνουν ένα διαφημιστικό δώρο συγκρατούν στη μνήμη τους την διαφημιζόμενη επιχείρηση.
- Το 81% κράτησε το διαφημιστικό δώρο γιατί του ήταν χρήσιμο.
- Το 76% το κράτησε για παραπάνω από 6 μήνες
- το 62% των ερωτηθέντων είχε εμπορικές συναλλαγές με την διαφημιζόμενη εταιρεία μετά την παραλαβή του διαφημιστικού.

Τα καλύτερα διαφημιστικά δώρα είναι αυτά που οι άνθρωποι χρησιμοποιούν καθημερινά. Στην ΓΚΟΥΜΑ Design έχουμε αρκετές ιδέες και προϊόντα για τα διαφημιστικά δώρα της επιχείρησης σας, από χαμηλού κόστους διαφημιστικά στυλό, μπρελόκ έως και διαφημιστικά σημειωματάρια, τσάντες συνεδριάσεων βαλίτσες ταξιδιών, διαφημιστικά ρολόγια, ατζέντες και πολλά άλλα. Όλα τα διαφημιστικά μας δώρα περιλαμβάνουν εφόσον το επιθυμείτε το λογότυπο της εταιρείας σας και το μήνυμα προς τους πελάτες σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να δούμε μαζί τις απαιτήσεις σας και να βρούμε την καλύτερη λύση για το διαφημιστικό δώρο της επιχείρησης σας.

Γραφτείτε στη λίστα επικοινωνίας μας!