ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΜΟΝΟΧΡΩΜΙΑΣ

ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΜΟΝΟΧΡΟΜΙΑΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ
ΠΟΙΟΤΗΤΕΣ ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ
ΤΗΣ ΜΕΤΑΞΟΤΥΠΙΑΣ

ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΔΙΧΡΩΜΙΑΣ

ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΔΥΟ ή ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ
ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΟΙΟΤΗΤΕΣ ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ
ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΤΗΣ ΜΕΤΑΞΟΤΥΠΙΑΣ

ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΠΟΛΥΧΡΩΜΙΑΣ

ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΑΠΟ ΔΥΟ-ΤΡΙΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ
ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ
ΟΙ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΤΗΣ ΜΕΤΑΞΟΤΥΠΙΑΣ
ή ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΤΥΠΙΑΣ ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΖΟΛ ή ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ

Δείγματα Μέθοδοι Εκτύπωσης

Εκτύπωση και μέθοδοι αυτών…..

Οι εκτυπώσεις έχουν εξελιχτεί πολύ τα τελευταία χρόνια. Νέες μέθοδοι , νέα μηχανήματα έχουν δώσει μεγάλες δυνατότητες. Χρησιμοποιούμε τα καλύτερα μηχανήματα και όλες εκείνες τις μεθόδους για να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Τα χρώματα είναι 100% οικολογικά αφού τηρούν τις αυστηρές διατάξεις τις EU. Χρησιμοποιούμε όλες τις μεθόδους εκτυπώσεων όπως μεταξοτυπία, offset, πλάστιζολ, αυτοκόλλητο για την εκτύπωση των υφασμάτων. Μονοχρωμίες, Διχρωμίες, Πολυχρωμίες είναι όλες εκείνες οι δυνατότητες που μπορούμε να έχουμε. Το δημιουργικό μας τμήμα είναι στην διάθεση σας για να σχεδιάσετε την δικία σας μοναδική μακέτα, το δικό σας μοναδικό σχέδιο.

Λίγα Λόγια για εμάς...

Η εταιρεία “Γκούμα Design” ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα το 1993 με την Κατασκευή Τσαντών από Υφασμα για τις ανάγκες των καταστημάτων, με αφετηρία την πόλη της Θεσσαλονίκης.

Το 1997 επεκτείνουμε τις δραστηριότητές μας και στους γύρω Νομούς. Πλέον η εταιρεία έχει καθετοποιήσει τη παραγωγή της. Με προσωπικό άνω των 27 ατόμων αρχίζει την κατασκευή τσαντών από ύφασμα, βαμβάκι και πολυεστερικών πανιών.

Διαφημιστικές τσάντες, Υφασμάτινες τσάντες, Βαμβακερές τσάντες, Πάνινες τσάντες, Θήκες Κοστουμιών, Κοστουμοθήκες, Θήκες Παλτών, Θήκες Νυφικού από βαμβάκι, non woven, cotton, polyester, yute, λινάτσα είναι στην πρώτη γραμμή παραγωγής.

Νεσεσέρ Βαμβακερά, Νεσεσέρ Υφασμάτινα, Νεσεσέρ Διαφημιστικά, Νεσεσέρ για Μαγιό, Νεσεσέρ Παραλίας, Νεσεσέρ Καλλυντικών υφασμάτινα - διαφανές εντάσσονται και αυτά στην γκάμα των προϊόντων μας.

Το 1999 ξεκινάμε την παραγωγή σε Πουγκιά - Σακίδια.

Πουγκιά Διαφημιστικά, Πουγκιά Συσκευασίας, Πουγκιά Υφασμάτινα, Πουγκιά Λινάτσα, Πουγκιά για κάθε χρήση βάση των διαστάσεων που θέλει ο πελάτης.

 

Είμαστε στην διάθεση σας……

Γραφτείτε στη λίστα επικοινωνίας μας!